06.05.2019

Konec maja (v soboto, 25. 5.) si boste moje ilustracije lahko ogledali v sklopu vrhniškega festivala kave - ena takšna luštna in sproščena enodnevna razstava. V sklopu dogodka bom vodila tudi delavnice slikanja s kavo za mlade in malo manj mlade - nekaj za zabavo in na...

10.01.2018

Po naročilu izdelane ilustracije so lahko zelo osebno darilo..no, v resnici so lahko mnogo več kot le darilo. Takrat, ko želimo obdarovancu predati prav posebno sporočilo, bo ilustracija povedala več kot tisoč besed.  Izdelava takšne ilustracije je tudi zame sila osebn...

10.01.2018

Mala drobna Fija je en tak strašno resen pes, ki zna vraga in pol. Andrej in Špela sta si zaželela njeno ilustracijo. Kako jo bomo na koncu zapakirali - ali bo šla v okvir ali na majico, ali kar oboje, še ne vemo. Danes je nastala spodnja skica.

09.01.2018

Pred časom sem se odločila, da si privoščim majico ali dve z motivom lastne izdelave. Kar tako za hec. Po nekaj poizkusih je nastala spodnja serija, ki je nato romala v roke ne samo božično-novoletnim obdarovancem, pač pa tudi celi gori pasjeljubcev.

Nekaj motivov je b...

05.01.2018

Mojca in Gašper sta me pred časom izbrala za fotografiranje njune poroke. Odločila sta se, da bi bi zaslužile malce več kot zgolj hranjene na usb ključku,..pa sem jima oblikovala še foto knjigo. Mojca jo je takole prvič prelistala in bila sila zadovoljna. Jaz tudi.

27.10.2017

Obalno društvo za oskrbo brezdomnih muc Mačja Preja te dni na licitaciji ponuja tudi mojo ilustracijo – mačjo seveda, ker se tako spodobi.

S sodelovanjem na dobrodelni licitaciji pomagate pri oskrbi muc pod okriljem Društva Mačja Preja. Vsa zbrana sredstva bodo porablje...

19.10.2017

Za letošnjo jesen smo pripravili nekaj toplo obarvanih ilustracij, ki bodo popestrile še tako dolgočasno steno. Pri medvedu in lisici lahko sami izberete barvo ozadja in citat.

Please reload

Featured Posts

Delavnice slikanja s kavo in razstava

May 6, 2019

1/4
Please reload